Ar dažnai susimąstote, kokią įtaką klimato kaita daro mūsų kasdieniam gyvenimui? Kaip atrodys pasaulis ir Lietuva po 100 metų? Ką galime padaryti, kad sulėtintume šiuos grėsmingus pokyčius? Spalio 22 d. 15 val. 217 (JR) aud. VU Komunikacijos fakultetas kviečia dalyvauti renginyje „Klimato kaita: žvilgsnis į ateitį“, kuriame kartu su Europos klimato pakto ambasadoriais diskutuosime šiais ir kitais svarbiais klausimais.

klimato kaita FB eventas 9

Renginio programa:

  • 15:00 Silvestras Dikčius, Europos klimato pakto ambasadorius, laidų vedėjas, tvarumo edukatorius.

Silvestras skaitys paskaitą tema „Klimato kaitos pasakojimas kaip nesibaigiantis spektaklis“, kurioje dalinsis įžvalgomis apie procesą ir klimato kaitos komunikaciją.

  • 15:45 Inga Labutytė-Atkočaitienė, Europos klimato pakto ambasadorė, žurnalistė.

Inga pasiūlys išbandyti virtualios realybės patirtį „Kaip atrodys Lietuva po 100 metų?“ Visi renginio dalyviai turės galimybę užsidėję VR akinius pasižvalgyti po pagal realias klimatologų prognozes sukurtą ateities Lietuvą, paveiktą klimato kaitos.

Renginio vieta: 217 (JR) aud.

Prisijunkite prie šio renginio ir sužinokite, kaip galime kurti tvaresnę ateitį – būkime pokyčių dalimi, o ne stebėtojais!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos