Kreipiamės į visus Komunikacijos fakulteto darbuotojus!

fotogalerijos naujiena

Pavasario dienoms tirpstant it saulėje paliktiems ledams, kviečiame akimirkai sustoti ir pagalvoti ne tik apie tai, kaip leisite saulėtas vasaros dienas, bet ir ką įdomaus, prasmingo Jūs jau spėjote nuveikti šiais mokslo metais. Galbūt pravedėte įdomius mokymus ar suorganizavote smagią išvyką kolegoms? O gal įsitraukėte į naują projektinę veiklą ar skaitėte šventinę paskaitą studentams, vilkėdami kalėdiniais megztiniais?

Maloniai kviečiame dalyvauti Komunikacijos fakulteto darbuotojams organizuojamame fotografijos konkurse „Metų įspūdis“ ir pasidalinti smagiais šių mokslo metų įvykiais, pasiekimais ar akimirkomis, užfiksuotomis Jūsų nuotraukose.

Jūsų fotografijas pristatysime virtualioje Facebook parodoje, o mūsų Fakulteto bendruomenę kviesime išrinkti įspūdingiausią metų akimirką. Daugiausiai balsų surinkusių nuotraukų autorius apdovanosime mokslo metų pabaigos šventėje, birželio 27 dieną.

Laukiame Jūsų džiugių nuotraukų iki birželio 20 d. Jas galite siųsti el. pašto adresu .

Dalinkimės džiaugsmu!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos