Liepos 19–20 d. Vilniuje ir Klaipėdoje vykusių „Baltic Youth Resilience“ diskusijų metu Baltijos šalių ekspertų komanda susitiko su 18–25 metų jaunuoliais siekdami aptarti pasaulio ateities vizijas.

Naujiena. Baltic Youth Resilience

Renginio dalyviai diskutavo įvairiomis temomis – akcentavo laisvės ir demokratijos, kaip pamatinių vertybių, išsaugojimą, atkreipė dėmesį į išsilavinimo svarbą sėkmingam gyvenimui Lietuvoje, svarstė europinio ir tautinio identiteto klausimus, aptarė geopolitinius iššūkius, su kuriais susiduria šiuolaikinės visuomenės.

Panašios diskusijos vyks Latvijoje (Rygoje, Daugpilyje) ir Estijoje (Taline, Narvoje), o gauti tyrimo rezultatai leis palyginti, kaip Baltijos šalių jaunimas įsivaizduoja pasaulį ateityje.

Prie jaunimo diskusijų ciklo organizavimo prisideda Komunikacijos fakulteto dėstytoja partn. doc. Dalia Bankauskaitė bendradarbiaujant su Komunikacijos fakultetu.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos