Vilniaus universiteto (toliau – Universitetas) senatas inicijavo Vilniaus universiteto tarybos (toliau – Taryba) rinkimus ir paskelbė kandidatų į Tarybos narius kėlimo pradžią.

naujienai tarybos rinkimai 24

Kas turi teisę kelti kandidatą? 

Kiekvienas nepriekaištingos reputacijos Universiteto akademinės bendruomenės narys, dirbantis Universitete pagal neterminuotą darbo sutartį arba ne trumpiau kaip trejus metus nepertraukiamai dirbantis pagal terminuotą sutartį. Abiem atvejais darbuotojas turi būti įdarbintas ne mažiau kaip puse etato sumuojant bendrą su Universitetu sudarytose darbo sutartyse sutartą darbo laiką.

Kaip iškelti kandidatūrą? 

Kandidatūros teikiamos Komunikacijos fakulteto rinkimų komisijai pristatant šiuos dokumentus:

  1. Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.
  2. Kandidato į Tarybos narius duomenų anketą su deklaracija dėl nepriekaištingos reputacijos ir interesų konflikto atskleidimo.
  3. Sutikimą (kai Vilniaus universiteto darbuotojo ar ne Vilniaus universiteto darbuotojo kandidatūra yra keliama) arba prašymą (kai Vilniaus universiteto darbuotojas kandidatūrą išsikelia pats) kandidatuoti į Tarybos narius.
  4. Motyvacinį arba rekomendacinį laišką.
  5. Informatikos ir ryšių departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos išduotą pažymą apie teistumą (neteistumą).

Jei tas pats asmuo iškeliamas kandidatu keliuose kamieniniuose akademiniuose padaliniuose, nurodytus dokumentus reikia pateikti visų padalinių, kuriuose asmuo iškeliamas kandidatu, rinkimų komisijoms.

Kaip pateikti dokumentus?

  • Pirmas būdas: kandidatų dokumentai yra teikiami Komunikacijos fakulteto rinkimų komisijai (pasirašyti elektroniniu parašu) el. pašto adresu
  • Antras būdas: kandidatų dokumentai yra teikiami pasirašyti Komunikacijos fakultete (Saulėtekio al. 9, I rūmai) 206 kab. pirmadieniais – ketvirtadieniais 9.00–12.00, 13.00–17.00, penktadieniais 9.00–12.00, 13.00–15.30. Rekomenduojama susitarti iš anksto tel. (8 5) 236 6102, el. paštas:

Kandidatų į Tarybos narius kėlimas Komunikacijos fakultete baigiamas 2024 m. rugsėjo 10 d.

Komunikacijos fakulteto rinkimų komisija:

  • Doc. dr. Nijolė Bliūdžiuvienė (pirmininkė)
  • Asist. dr. Beata Grebliauskienė
  • Austėja Bačiulytė (studentų atstovė)

Daugiau informacijos apie kandidatų į Tarybą kėlimą ir Tarybos rinkimus: „Vilniaus universiteto tarybos rinkimai 2024“.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos