Leidykla „Verslas ar menas" kviečia jungtis į komandą ir jų leidDoktorantūros vasaros mokyklayklos stende sudalyvauti Vilniaus knygų mugėje vasario 23-26 d.

Kviečiami visi, norintys prisidėti prie socialinio projekto „Padovanok knygą neregiui“ ir dovanojamų knygų tiems, kas jų laukia.

Vilniaus knygų mugėje leidyklos „Verslas ar Menas“ stende bus pristatomos knygos reginčiųjų ir Brailio raštu, kurios skaitomos skirtingais pojūčiais: rega, lytėjimu, klausa ir net uosle. Jos paliečia skaitytoją iš vidaus – galėsite tai patirti ir Jūs, bei šią patirtimi pasidalinti su mugės lankytojais. Taip pat prisidėsite prie prasmingų darbų - kas dešimta parduota interaktyvi knyga bus dovanojama neregiams ir silpnaregiams.

Leidykla siūlo prasmingą ir gerą laiką kultūros erdvėje ir socialinėje veikloje, galimybę susitikti su knygų skaitytojais, autoriais, leidėjais ir būti Vilniaus knygų mugės dalyviu.

Jeigu mylite knygas, patinka bendrauti ir norite prisidėti arba gauti daugiau informacijos, parašykite el. p.  iki vasario 12 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos